Ekologiskt och biodynamiskt

Järna Rosteri

Smaken av omsorg och passionerat hantverk

LÄR KÄNNA ROSTERIET

Järna Rosteri

På rosteriet i Järna rosteri de ekologiskt kaffe från hela världen. Råvaran hållen en mycket hög kvalitet och vi lägger stor vikt vid hantverket kring rostningen.

Rötterna till smaken

Rötterna till smaken

Järna Rosteri är mer än bara ett kafferosteri, det är en passion för hållbarhet och smak. Beläget i hjärtat av Järna, kombinerar de traditionellt hantverk med moderna metoder för att skapa kaffe som både inspirerar och smakar fantastiskt.

Hantverk och noggranhet

Med precision och passion rostas bönorna för att framhäva deras naturliga smakprofiler. På Järna Rosteri tar de sig tid för varje steg, så att varje kopp berättar sin egen historia.

Hantverk och noggranhet
Kaffets smak kan variera enormt och samma kaffe kan smaka väldigt olika beroende på hur det bryggs och serveras. Smak är det centrala men som jag ser det är kaffe så mycket mer att bara just kaffe. Det innefattar kultur, tradition och historia

Robin Wilson

Medgrundare Järna Rosteri

Från gård till kopp

Från gård till kopp

Järna Rosteri ser till att varje kopp är perfekt genom att använda en noggrann kvalitetskontroll, från skörd till färdig produkt. Med ett nära samarbete med bönder och expertis i rostning, kan de garantera en smakupplevelse utöver det vanliga.

Ekologi och biodynamik

Järna rosteri arbetar enbart med noggrant utvalda ekologiska och biodynamiska kaffebönor från hållbara odlingar runt om i världen. Varje böna som når rosteriet har en historia, och de förädlar den historien till en smakupplevelse i världsklass.

Ekologi och biodynamik